Seminar: Creditele obligatare si oportunitate de finantare/co-finantare a proiectelor locale

KD Capital Management va organiza in data de 27 iunie 2008, ora 12, la Hotel Hilton, sala 72m2 Meeting Room, seminarul cu tema “Creditele obligatare – oportunitate de finantare/co-finantare a proiectelor locale”.

Evenimentul are ca scop convocarea factorilor de decizie locali pentru a dezbate impreuna evolutia bursei si oportunitatea finantarii proiectelor autoritatilor locale prin obligatiuni municipale.

Agenda evenimentului va cuprinde subiecte precum :

  • Situatia fondurilor europene din Romania – oportunitati si conditii de accesare
  • Avantajele de care beneficiaza autoritatile publice locale la utilizarea creditelor obligatare
  • Derularea emisiunilor de obligatiuni
  • Avantajele conferite de investitiile in obligatiuni municipale

Seminarul va fi sustinut de Silviu Enache – Presedinte al SSIF KD Capital Management, Radu Limpede – Co-Managing Partner in Initial Advisory, reprezentanti ai Bursei de Valori Bucuresti si reprezentanti ai unor fonduri de investitii.

Societatea KD Capital Management S.A. este membra a KD Slovenia, group financiar ce are o vasta experienta pe piata de capital, cu o istorie de peste 12 ani, inceputa in Slovenia si extinsa la nivel regional. KD Group gestioneaza active in valoare de aproape un miliard de Euro in tari precum Slovenia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Croatia, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Luxemburg si Statele Unite ale Americii.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.