A doua editie CreditEXPO

Intre 27 si 29 iunie, cele mai noi oferte de creditare oferite de banci, IFN-uri si brokeri de credite din Constanta, vor fi prezentate publicului la Muzeul de Arta, in cadrul CreditEXPO. Cea de-a doua editie locala a targului de credite se bucura de sustinerea unor nume importante de pe piata financiar bancara din Romania: ATE Bank, Bank Leumi, BRD, FinGroup, Finzoom, Raiffeisen Bank, Unicredit Tiriac.

Peste 1.500 de constanteni sunt asteptati sa treaca pragul CreditEXPO Constanta pe parcursul celor trei zile de expozitie. Targul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, interesate de informatii pentru obtinerea unui tip de credit sau a unei forme de finantare.

“CreditEXPO este locul ideal in care cererea si oferta de creditare se intalnesc in mod direct. Evenimentul a fost conceput ca o manifestare de nisa, are un public tinta foarte bine definit si beneficiaza, in total, de un buget de promovare de 50.000 de euro. Ne bucura faptul ca institutiile locale au inteles beneficiile participarii la un astfel de eveniment si speram ca editia din Constanta sa se transforme intr-un exemplu de buna comunicare si promovare a unui targ de profil”, au declarat organizatorii CreditEXPO.

CreditEXPO poate fi vizitat de vineri pana duminica, in urmatorul interval orar:

  • vineri, sambata: 10:00 – 18:00;
  • duminica: 10:00 – 16:00.

Accesul publicului va fi liber.

CreditEXPO a fost conceput ca o manifestare itineranta, determinata atat de puternica dezvoltare inregistrata pe piata creditelor din Romania, cat si de diversificarea ofertei la nivel local. Prima editie locala a CreditEXPO a avut loc la Iasi, intre 18 – 20 aprilie 2008. Dupa Constanta, CreditEXPO va ajunge in:

  • Cluj (12 – 14 septembrie) – Casa de Cultura a Studentilor
  • Bucuresti (10 – 12 octombrie) – World Trade Plaza

CreditEXPO este sustinut la nivel local de publicatiile constantene Cuget Liber, Observator de Constanta si Telegraf. Partenerii media ai evenimentului, la nivel national, sunt SMARTfinancial, Finzoom, BankNews.ro, VreauCredit.ro, VreauCard.ro, Casa din Casa si IMM Romania.

CreditEXPO este organizat de agentiile de relatii publice si comunicare Creative Brand Communication si Plus Media.

Primul targ de credite din Romania – CreditEXPO 2007 – s-a desfasurat in perioada 21 – 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati site-ul www.creditexpo.ro sau sa contactati:

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.