Managementului riscului

Sub coordonarea doctorandului Valentin P. Mazareanu din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, Universitatea Al.I.Cuza Iasi, incepand de luni 23.06.2008 s-a lansat un studiu online prin care se incearca surprinderea nivelului de implementare si a gradului de constientizare a importantei managementului riscului in companiile din Romania in anul 2008.

Despre aceasta initiativa Adrian Munteanu, conferentiar doctor in cadrul facultatii mai sus mentionate si in acelasi timp managing partner al KTB InfoNet, a declarat:

"Consider ca este un proiect extrem de ambitios si nou pentru mediul de afaceri din Romania.

Ambitios, deoarece, avand ca modele studii similare realizate in occident, chestionarul este unul comprehensiv, abordand cat mai multe dintre problemele managementului riscului. Si nou, deoarece pana acum nu a fost realizat in Romania un studiu care sa parcurga toate aspectele pe care le surprinde chestionarul de fata."

Studiu are ca si public tinta comunitatea oamenilor implicati intr-o afacere (ca angajator sau ca angajat) din Romania si se va derula pe o perioada de 2 luni.

Va invitam sa participati in acest studiu acesand linkul http://www.managementul-riscurilor.ro/index.php?option=com_pollxt&Itemid=79

Contact:
Valentin Mazareanu, drd.
Telefon: 0723.035.547
Web-site: www.managementul-riscurilor.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.