Consultanta pentru IMM-uri prin fonduri nerambursabile

Ieri, 26.06.2008, la Camera de Comert si Industrie Iasi, s-a desfasurat conferinta Business Advisory Services (BAS). Aceasta si-a propus sa ofere IMM-urilor solutii de finantare nerambursabila pentru consultanta.

Programul de finantare a consultantei in afaceri BAS este prezent in Romania incepand cu anul 2006. Acest program prezinta avantajul de a nu impune un termen de depunere a cererilor, procedura fiind destul de simpla. De asemenea, raspunsul se primeste intr-un timp relativ scurt scurt, iar rambursarea se realizeaza intr-o perioada de 5 pana la maxim 10 zile.

Directorul BAS Romania, Camelia Dragoi, afirma ca o companie poate obtine consultanta indiferent de targetul propus sau de strategia de dezvoltare.

Orice IMM poate obtine consultanta pentru dezvoltarea de produse noi, studii de piata, pentru branding, pentru dezvoltarea unui plan de afaceri real, dar si pentru strategii de marketing.

Proiectul BAS incurajeaza utilizarea serviciilor de consultanta, de catre IMM-uri, oferind pana la 10.000 de euro nerambursabili pentru proiecte eligibile in acest sens. Aceasta suma insa nu va depasi 50% din valoarea proiectului.

Sursa: Flacara Iasului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.