Asociatia Oamenilor de Afaceri Iasi va lansa licitatia de proiecte transfrontaliere

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Iasi, urmeaza sa lanseze, pe parcursul trimestrului al treilea al acestui an, o licitatie de proiecte pe baza Programului Operational comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013.

Beneficiarii trebuie sa aiba sediile in aria eligibila a programului. Cei care vor dori sa obtina fonduri pentru dezvoltarea economica si sociala a zonelor de granita prin imbunatatirea mediului economic, pentru mediu, pentru pregatirea situatiilor de urgenta si pentru promovarea activitatilor “people to people”.

Pentru aceste fonduri vor putea aplica organizatiile neguvernamentale, entitatile publice care promoveaza turismul, camerele de comert, asociatiile profesionale, administratiile publice locale, agentiile de mediu, inspectoratele pentru situatii de urgenta, universitatile, agentiile din sectorul public de transport si energie si furnizorii de servicii publice.

Bugetul alocat proiectelor ar putea ajunge pana la suma de 2.000.000 de euro, in cazul in care proiectul vizeaza initiative transfrontaliere in domeniul transportului si energiei, daca proiectele prevad alimentarea cu apa si managementul deseurilor sau daca este vorba de schimburi educationale, sociale si culturale.

Proiectele mai mici vor putea benefica de un buget cuprins intre 100.000 si 500.000 de euro, iar cele medii intre 500.000 si 1.000.000.

Sursa: Flacara Iasului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.