Porsche Bank creste volumul de credite auto

Porsche Bank, singura banca din Romania specializata in credite auto, a inregistrat o crestere semnificativa a solicitarilor de credite pentru cumpararea de autoturisme, cerere care s-a concretizat intr-un volum de masini finantate in iunie 2008 cu 150% mai mare decat in iunie 2007.

Doar prin programul REMAT, Porsche Bank a finantat deja un volum total de 3,6 milioane RON (circa 1 milion EUR) in ultimele doua saptamani din luna iunie, la scurta vreme de la demararea proiectului REMAT 2008. “La fel ca si anul trecut, vedem REMAT ca pe o buna ocazie pentru clienti de a-si schimba masinile, cu ajutorul unui sprijin financiar bun. Cu un credit de la Porsche Bank, in timpul programului REMAT, un client poate acum sa-si achizitioneze propriul Volskwagen Polo pentru doar 431 RON pe luna, cu un avans de 2.100 RON”, a spus Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

Conform datelor companiei, creditul auto cel mai frecvent in timpul programului REMAT variaza intre 6.000 si 8.000 EUR. Clientii au acum nevoie de un avans de 15% pentru un credit de pana la 10 ani, in RON, EUR sau franci elvetieni.

REMAT a oferit bancii si o buna ocazie de a simplifica procedurile de acordare a creditelor, pentru a creste gradul de confort al clientului si de a-i economisi timp, prin reducerea volumului de documente pe care trebuie sa le completeze. Exista doar un singur contract atat pentru credit cat si pentru garantie, precum si un singur formular atat pentru cererea de credit cat si pentru deschiderea contului. “Tot ce au clientii de facut dupa semnarea contractului este sa mearga la dealer sa ridice masina, cand totul este gata”, a mai spus Leitner.

Porsche Bank, membra a Porsche Finance Group, finanteaza cumpararea de autoturisme importate de Porsche Romania: Volkswagen, Seat, Audi, Skoda si Porsche.

“Potentialul pietei auto din Romania este inca puternic, piata fiind acum mult mai matura, iar clientii sunt tot mai sofisticati si stiu foarte bine ce isi doresc. in aceste conditii, serviciile financiare profesioniste si specializate diferentiaza jucatorii de pe piata – clientii nu-si permit sa piarda timpul, iar noi respectam acest lucru”, a concluzionat Kurt Leitner.

Despre Porsche Finance Group

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include patru companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Mobility.
Grupul Financiar Porsche ofera clientilor sai solutii eficiente si rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului “one stop shop”: achizitionare directa, in showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare pentru masina si o administrare eficienta a flotelor de masini.

Porsche Leasing Romania IFN SA ofera leasing financiar intern pentru persoane fizice si companii. Porsche Bank Romania – prima banca auto specializata de pe piata romaneasca – ofera credite pentru autoturisme.
Porsche Broker de Asigurare completeaza gama de servicii cu asigurari CASCO si RCA. Porsche Mobility a fost infiintata cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car si leasing operational.

Pentru informatii suplimentare:

Porsche Finance Group

Adriana Radulescu

Phone: +40/21/ 208.26.34

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.