Dubla inaugurare pentru Credit Zone

Credit Zone, prima companie cu adevarat specializata in intermedierea de credite ipotecare, deschide doua noi sucursale in Bucuresti si respectiv Brasov.

Sucursala Credit Zone deschisa pe Calea Mosilor, nr. 260, Bl. 6, este cea de-a patra din capitala, alaturi de sediul central din Vasile Milea si sucursalele Al. I. Cuza si Nicolae Caramfil.

Reprezentanta din Brasov, deschisa pe Bdul Mihail Kogalniceanu, nr. 15, este prima dintr-o serie de reprezentante ce se vor deschide pana la sfarsitul anului 2009 in Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta.

“Am decis deschiderea primei reprezentante Credit Zone in Brasov, datorita potentialului financiar al zonei si a multor cereri de consiliere primite in timp de la potentiali clienti din acest oras. Am hotarat, asadar, sa punem la dispozitia brasovenilor experienta internationala a GETIN Holding si experienta Credit Zone pe piata romaneasca” a declarat Cristian Motca, Directorul General Credit Zone.

Prin deschiderea celor doua sucursale, Credit Zone urmeaza strategia de dezvoltare comunicata la lansare, aceea de a deschide pana la sfarsitul anului 2009 un numar total de 20 de sucursale in Bucuresti si in tara.

De la inceperea activitatii, in octombrie 2007, Credit Zone a intermediat credite in valoare de 31 milioane EURO.

Credit Zone este membru fondator al Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite, prima asociatie profesionala a companiilor de brokeraj de credite din Romania, ce va avea ca scop reglementarea industriei de brokeraj de credite si promovarea intereselor profesionale ale membrilor sai.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.