Primaria Iasi cauta firma cu experienta pentru proiectul reamenajarii Ciricului

Proiectarea unei baze de agrement la Ciric mai are de asteptat. Comisia de licitatie organizata la nivelul Primariei a decis sa solicite clarificari suplimentare de la firmele care au participat la procedura.

“Exista mai multe capitole la care am solicitat clarificari. Unul dintre ele este experienta similara. O parte din firme au declarat ca au avut mai multe astfel de contracte, dar nu au depus si acte care sa dovedeasca acest lucru. Acum am solicitat astfel de acte pentru ca la stabilirea punctajului este foarte important.
Firma care are cele mai multe contracte pe proiecte similare va primi cel mai mare punctaj”, a declarat Cosmin Coman, director executiv in cadrul Primariei. El a mai spus ca au fost solicitate detalii si despre numarul de angajati care vor lucra la proiectul bazei de agrement de la Ciric.

Situatia ofertelor tehnice depuse la licitatie va fi analizata in cursul acestei saptamani. Municipalitatea a primit cinci oferte pentru realizarea documentatiilor necesare bazei de agrement Ciric.

“Firma castigatoare va realiza studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, detaliile de executie. Documentatia va fi depusa pentru a obtine fonduri europene. Termenele de executie oferite la licitatie variaza intre sase si zece luni. Ofertele financiare au fost intre 590.000 lei si 734.000 lei, fara TVA”, a adaugat Coman.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.