Fonduri pentru gradinite

Un numar de 18 de gradinite din judetul Iasi vor beneficia de suma de 600 mii lei, pentru reparatii, de la bugetul local.

Viceprimarul Camelia Gavrila a declarat ca pe langa cheltuieli date la invatamant, in general, pentru utilitati sau alte bunuri de servicii, s-a acordat si aceasta suma cu destinatie speciala. A fost alocata suma de 10 mii lei cand era vorba de o sala de clasa care trebuia amenajata, iar altele au primit intre 35 mii si 40 mii lei, deoarece aveau si alte probleme mai grave. Fiecare gradinita se va ocupa de investirea bugetului primit.

De asemenea, se va realiza si o colaborare intre scolile si gradinitele care au cerut fonduri pentru amenajarea unor alei si societatea comerciala Citadin SA pentru realizarea acestor lucrari.

Din suma alocata, 150 mii lei sunt destinati contruirii unei gradinite in anul urmator. Pentru aceasta au fost alese 4 localii: una in Pacurari iar celelalte 3 in Tatarasi. Acestea vor fi analizate, in vederea stabilirii finale a localiei pentru viitoarea gradinita.

Sursa: Buna Ziua Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.