CEC Bank, premiata pentru cea mai vasta retea de unitati teritoriale

In cadrul Galei de decernare a premiilor “Bancheri de top”, CEC Bank a obtinut premiul pentru cea mai vasta retea de unitati teritoriale la finele anului 2007.

Festivitatea s-a desfasurat in sala Atlas de la Radisson SAS Hotel si a reunit personalitati marcante ale vietii bancare, presedinti ai bancilor comerciale, vicepresedinti, directori generali, consilieri ai guvernatorului BNR, analisti financiari si reprezentanti ai sectoarelor conexe bankingului.

Anuarul “Bancheri de top” este o publicatie concentrata pe industria bancara, care analizeaza obiectiv atat indicatorii cantitativi (active, retea, profit, clienti, credite, depozite etc.), cat si pe cei calitativi (rentabilitatea activelor, a capitalurilor, raportul cost/venit, profitabilitatea angajatilor si a unitatilor teritoriale, capitalizarea acestora etc.).

Publicatia cuprinde editoriale, analizele la zi ale pietei de profil, gandurile si opiniile a 33 de fosti si actuali bancheri de prim rang, noutatile privind dinamica bankingului la nivel mondial, alternativele, provocarile, tendintele momentului.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.