Credit Europe Bank continua sa sustina femeile de afaceri

“Am anuntat inca de la inceputul Campaniei “Femeile vor sa auda cifre frumoase”, intentia de a ne implica activ in sustinerea femeilor de afaceri si dorim sa ducem mai departe promisiunea facuta. Ne place sa credem ca femeile de afaceri si-au gasit acum jumatatea planurilor lor” – a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu, Director Departament Marketing IMM, Divizia IMM, Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Proiectul de finantare a femeilor de afaceri a inceput cu o faza “pilot”, in care s-a demonstrat nevoia de sustinere financiara in cazul companiilor conduse de femei. Datorita rezultatelor, cat si a impactului pe piata, Campania “Femeile vor sa auda cifre frumoase” demarata de Credit Europe Bank si programata initial sa dureze pana la sfarsitul lunii Iulie 2008, va fi prelungita pana in data de 31 Iulie 2009.

“De aceasta data insa ne propunem un plan mai ambitios: sa devenim prima banca in preferintele femeilor de afaceri si sa oferim nu doar o simpla solutie de finantare, ci un program personalizat de educare, stimulare si sustinere a femerilor in dezvoltarea afacerilor lor. Femeile de afaceri au acum un aliat puternic – Credit Europe Bank” – a declarat Dl. Mustafa Cavusoglu.

Campania “Femeile vor sa auda cifre frumoase” se va desfasura pana in data de 31 Iulie 2009, materializandu-se intr-un suport financiar solid prin oferta completa de credite oferite IMM-urilor, avand 0% comision de acordare. Pot fi accesate in cadrul campaniei atat credite pentru capital de lucru, cat si credite de investitii, permitand astfel companiilor IMM sa se dezvolte in directiile dorite de acestea.

Campania se adreseaza companiilor in care cel putin o femeie este actionar, manager sau administrator, fiind necesara completarea unei cereri de credit si depunerea documentatiei aferente dosarului de credit, in perioada derularii campaniei, in sucursalele bancii. Oferta este valabila pentru companiile care indeplinesc totodata conditiile de eligibilitate ale bancii pentru acordarea unui credit.

Credit Europe Bank (Romania) S.A. membra a grupului FIBA, ofera produse si servicii bancare unui numar de peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale printr-o retea de peste 115 de sucursale, agentii si puncte de lucru – retea in continua expansiune, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri si Internet Banking.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.