Leasing in 24 ore prin Dr. Credit

Dr. Credit, brokerul de credite cu cea mai extinsa retea de puncte de prezenta, a introdus recent in oferta sa finantarile prin leasing oferite de catre International Leasing IFN SA.

Oferta Dr. Credit include alaturi de credite de consum si credite bancare, finantari prin leasing auto, de echipamente si imobiliar acordate de catre BCR Leasing, Unicredit Leasing si, recent, International Leasing.

Produsul de finantare a autovehiculelor, Turbo Leasing, promovat de catre International Leasing IFN, se distinge prin rapiditatea aprobarii si a finantarii. “Primele solicitari de leasing au fost aprobate in timp foarte scurt, clientul nostru preluand autoturismul finantat a doua zi lucratoare dupa depunerea cererii de finantare.

International Leasing a dat dovada de flexibilitate, transparenta in comunicarea conditiilor de acordare, respectiv aprobare a dosarelor de leasing, venind in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii prompte si avantajoase” a declarat Madalina Iftode, operations officer Dr. Credit.
Turbo Leasing este adaptat nevoilor societatilor comerciale care doresc sa eficientizeze utilizarea resurselor financiare proprii si sa minimizeze timpul dintre solicitarea unei finantari si obtinerea efectiva a acesteia.

Finantarile se acorda pe o perioada de maxim 60 de luni, iar dobanda anuala pentru contractele in euro este de 7,25%. Aprobarea finantarii prin leasing este instantanee, introducerea datelor in sistem si efectuarea platii catre furnizor putand dura pana la 24 de ore.

Dr. Credit acorda finantari destinate achizitiei de autovehicule prin credit bancar si leasing financiar. Creditul bancar este destinat in special persoanelor fizice, pe cand leasingul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice si poate finanta autoturisme, autocamioane si autocare.

Dr. Credit este marca sub care isi desfasoara activitatea S.C. Doctor Credit S.A., brokerul de credite din Romania cu reteaua teritoriala cea mai extinsa. Dr. Credit ofera prin mai mult de 150 de puncte de prezenta clientilor sai persoane fizice si juridice credite de consum, credite de nevoi personale, ipotecare si leasing, colaborand in acest moment cu 5 societati de credit de consum, 5 banci si 3 societati de leasing si avand deschise discutii cu o serie de alti finantatori.

Pentru informatii suplimentare:

Adrian Dobinda, director general

Doctor Credit S.A.

Adresa: Calea Floreasca nr. 169
Corp A, etaj 2, Bucuresti

Telefon: 021 311 6833, 021 311 6834

Email: [email protected]

Web: www.drCredit.ro

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.