Intalnire a CRESC Nord-Est

Miercuri, 30 iulie, a avut loc sedinta Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare Nord-Est (CRESC Nord-Est).

In cadrul acestei sedinte, CRESC Nord-Est a evaluat din punct de vedere strategic proiectele depuse in sesiunile de depunere nr. 4-8, aferente axelor prioritare 2,3 si 5, pe domenii majore de interventie din cadrul Programului Operational Regional (POR) 2007-2013.

La sedinta, au participat si presedintele Consiliului Judetean Suceava, presedintele Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare Nord-Est, 23 din cei 24 membri ai Comitetului, precum si observatori din partea Autoritatilor de Management si a Organismelor Intermediare pentru programe finantate din fonduri publice.

Proiectele ce au fost evaluate sunt din toate judetele componente ale Regiunii de dezvoltare Nord-Est: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, de la Consiliile Judetene, primariile de municipii sau orase si o organizatie non-guvernamentala.

In cadrul sedintei, a fost aprobat raportul semestrial din acest an al Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare Nord-Est.

De asemenea, s-a adoptat si Hotararea Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare Nord-Est, cu privire la lista proiectelor propuse spre finantare in cadrul Programului Operational Regional.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.