Impuls Leasing accelereaza spre top 10 cu finantari de 117 mil. euro in primul semestru

Impuls Leasing, companie care si-a inceput activitatea in luna aprilie a anului trecut, a acordat in primul semestru finantari de 117 milioane de euro, majoritatea fiind utilizate pentru achizitia de autoturisme si autoutilitare.

La sfarsitul lunii iunie, Impuls Leasing avea portofoliul format din 15.159 de contracte. Astfel, profitul companiei din aceasta perioada a ajuns la suma de 200.000 de euro (750.000 de lei).

Razvan Diaconescu, directorul general al Impuls Leasing a declarat ca aceasta crestere a activitatii companiei se explica pe de o parte prin cresterea volumului activitatii in domeniul de constructii, prin derularea unui numar tot mai mare de proiecte care necesita sustinere logistica, dar si prin dezvoltarea teritoriala a societatii, precum si concentrarea pe retail.

Din finantarile acordate de catre companie, aproximativ 66% au fost utilizate pentru achizitia de autoturisme si autoutilitare, 18% pentru camioane, iar 12% pentru echipamente de constructii.

Leasingul imobiliar a reprezentat 2,5% din total, restul fiind finantari pentru achizitia de echipamente, altele decat cele pentru constructii.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.