Prefectul de Arges promite ca proiectele de infrastructura rurala vor fi incheiate la termen

Toate proiectele de modernizare a infrastructurii din mediul rural, derulate in judetul Arges si finantate prin fonduri guvernamentale, se vor finaliza la termen, pana la sfarsitul acestui an, a anuntat prefectul Ion Popa.

Pentru cele 45 de lucrari aflate in executie au fost alocate toate fondurile necesare, suma totala fiind de peste 53 de milioane de lei, conform informatiilor furnizate de Institutia Prefectului Arges. Pana in prezent a fost facuta receptia unei retele de alimentare cu apa din comuna Tigveni, o investitie similara urmand sa fie inaugurata pe 28 august, in comuna Baiculesti.

“Receptia tuturor lucrarilor se va face pana la sfarsitul anului in curs, deoarece, in conditiile in care finantarea a fost asigurata, nu exista motive de intarziere”, a precizat prefectul Popa. In cele 45 de comune care au beneficiat de finantari guvernamentale prin programul de modernizare a infrastructurii din mediul rural vor fi date in folosinta retele de alimentare cu apa, sisteme de canalizare in sistem centralizat, statii de epurare si poduri.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.