GO PLAN a organizat o noua sesiune de informare pentru IMM-urile brasovene

Din dorinta de a a aduce informatiile cu privire la finantarile nerambursabile actuale si viitoare cat mai aproape de IMM-urile brasovene, GO PLAN a organizat in perioada 16-18 martie 2007 cea de-a doua editie a sesiunii de pregatire in vederea accesarii Fondurilor Structurale.

Evenimentul s-a bucurat de spirijinul Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie, Oficiului Teritorial Brasov, a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si a Consiliului Concurentei.

Au participat 16 reprezentanti ai IMM-urilor din Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca si Sibiu.

Pe parcursul celor 3 zile de desfasurare, au fost prezentate liniile de finantare actuale, cadrul general al Fondurilor Structurale, specificul fiecarui Program Operational lansat ca si propunere in momentul de fata.

Participantii au fost capabili sa identifice programele pentru care activitatile lor specifice vor fi eligibile, au cunoscut care sunt cerintele si continutul unei cereri de finantare, cum anume se pregateste un dosar pentru achizitii publice, ce variante alternative se pot gasi in asigurarea cofinantarii.

Multumim tuturor participantilor pentru incurajarile aduse in sustinerea acestui program si pe viitor.

Pentru informatii suplimentare:

Angelica GALUSCA

Telefon: 0722 209 175

E-mail: [email protected]

GO PLAN.

Sursa: GO PLAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.