Finantele organizeaza o licitatie pentru promovarea fondurilor europene in Romania

Ministerul Economiei si Finantelor va organiza pe 6 octombrie o licitatie pentru incheierea unui contract de elaborare si producere de spoturi media pentru promovarea fondurilor structurale si de coeziune alocate Romaniei intre 2007 si 2013, potrivit datelor de pe pagina de internet a institutiei.

Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS) – institutia responsabila de gestionarea fondurilor structurale si de coeziune a Ministerului Economiei si Finantelor (MEF) – este beneficiara contractului, care se va cifra la 368.740 lei (circa 103.000 euro) fara taxa pe valoarea adaugata (TVA).

Banii vor fi alocati de la bugetul de stat pe 2008, iar MEF a precizat ca nu va accepta ajustarea ulterioara a pretului.

Contractul, cu durata de patru luni, presupune servicii de creatie si productie a doua spoturi TV de 30 secunde, a doua spoturi radio de 20 secunde – fiecare dintre acestea cu cel putin doua variante de concept de creatie, precum si a unui banner internet, animat, in trei variante.

Cei interesati trebuie sa creeze si sa produca un spot care sa accentueze beneficiile finantarilor asupra populatiei si un altul cu oportunitatile oferite de fondurile comunitare pentru potentialii beneficiari.

La desemnarea castigatorului licitatiei, propunerea financiara fara TVA va avea o pondere de 60%, iar cea tehnica – de 40%.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 octombrie 2008, ofertele urmand sa fie deschise in cursul aceleiasi zile. Garantia de participare a fost stabilita la 7.375 lei (echivalentul a 2.060 euro) fara TVA, iar cea de buna executie – la 36.874 lei (echivalentul a 10.300 euro) fara TVA.

In perioada 2007 – 2013, Romania va beneficia de fonduri europene de 19,21 miliarde euro, conform Cadrului National Strategic de Referinta.

Sursa: Bank News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.