Iasi: Nu se gasesc firme care sa faca documentatii

Nicio societate nu a fost interesata sa elaboreze un studiu de fezabilitate pentru dezvoltarea urbana a zonei Cuza Voda – Tirgu Cucu – Bas Ceaus. “Licitatia a fost organizata a doua oara. Nici la prima procedura nu a venit nimeni. Va trebui sa reprogramam licitatia”, a explicat Andrei Trofor, purtatorul de cuvant al Primariei.

Studiul de fezabilitate ar urma sa fie folosit de edili pentru a obtine fonduri structurale pe axa I, unde Iasul a fost desemnat pol de crestere. Bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate este de 200.000 lei. O alta licitatie care nu a atras nicio firma este cea prin care se doreste realizarea unor documentatii necesare construirii a sase pasaje subterane.

Licitatia este programata pentru 16 septembrie, dar nicio firma nu cumparase pana pe 15 in caietul de sarcini. Municipalitatea a pregatit alte 200.000 lei pentru realizarea a sase studii de fezabilitate si un proiect tehnic.

Cel mai important pasaj subteran rutier este cel de sub rondul din Piata Eminescu. Pentru acesta municipalitatea solicita si un proiect tehnic. Alte treceri subterane ar urma sa se faca in Tudor Vladimirescu si Podu Ros, cate doua, si unul in Targu Cucu.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.