Formarea personalului de vanzari si dezvoltarea coeziunii angajatilor in industria tipografica cu bani europeni

training, Phare 2005

Incepand cu luna martie a acestui an, S.C. TIPOHOLDING S.A. Cluj-Napoca a demarat implementarea proiectului “Dezvoltarea si mentinerea unui sistem de management performant adaptat cerintelor pietei” care beneficiaza de o finantare de 49,94% din partea Uniunii Europene prin programul PHARE 2005 – Coeziune Economica si Sociala, “Asistenta acordata IMM – urilor in scopul achizitionarii serviciilor de consultanta in afaceri”.

Scopul proiectului consta in dezvoltarea si mentinerea unui sistem de management performant si adaptat resurselor umane prin:
– pregatirea teoretica si practica a angajatilor organizatiei pentru a putea face fata dinamismului pietei si schimbarilor constante din domeniul tipografic;
– elaborarea diagnozei organizationale si a strategiei de dezvoltare a unui sistem de management performant care sa stea la baza planificarilor pe termen lung.

Proiectul are o durata de 7 luni si urmeaza sa fie finalizat la sfarsitul lunii septembrie.

Beneficiarii directi au fost angajatii firmei TIPOHOLDING care au participat la un training de vanzare, negociere si customer support cat si la un seminar de instruire de tip team-building si leadership in perioada iulie-august 2008.

Rezultatele proiectului rezida in dezvoltarea unui sistem de management adaptat resurselor umane din cadrul firmei, concretizata prin elaborarea strategiei de dezvoltare pe termen lung si cresterea portofoliului de clienti si a productivitatii. indeplinirea acestor obiective are drept fundament dezvoltarea echipei de vanzari, optimizarea si formarea unui sistem de management al vanzarilor si dezvoltarea coeziunii angajatilor in general si a echipei de vanzari in special.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.