CreditEXPO la Bucuresti

targ credite, creditEXPO

CreditEXPO 2008 si-a propus la inceputul anului un tur de forta pe care il incheie la Bucuresti, in perioada 10 – 12 octombrie. Dupa editiile din Constanta, Cluj, Iasi, CreditEXPO va reuni la World Trade Plaza atat expozanti noi cat si pe cei care au participat fie la editia din anul 2007, fie la editiile locale.

Necesitatea unei asemenea manifestari este dovedita de numarul record de inscrieri inregistrat acum, cu 10 zile inainte de startul evenimentului. Printre expozantii acestei editii se numara atat institutii care au participat in mod frecvent la manifestarile CreditEXPO: ATE Bank, CEC Bank, Bank Leumi, Finzoom, BCR, BRD FINANCE IFN, Urgent Credit, cat si institutii care se alatura evenimentului nostru pentru prima data: Garanti Bank, Credit Team, Schnecker Van Wyk & Pearson.

Informarea rapida si oferirea de consultanta directa de catre institutiile expozante sunt fara indoiala obiectivele si totodata atuurile targului de credite CreditEXPO. Persoanele fizice sau juridice care trec pragul targului vor fi cu siguranta beneficiarii unei informari complete, directe si actuale, castigand astfel timp in alegerea creditului potrivit.

Targul de credite CreditEXPO si-a pastrat promisiunea atat fata de expozanti cat si fata de bucurestenii care ne-au trecut pragul in anul 2007. Revenim cu placere la Bucuresti si ne bucuram sa constatam ca numarul expozantilor este in crestere, ceea ce ne confirma inca o data nevoia si utilitatea organizarii unui asemenea eveniment.

Parcursul CreditEXPO 2009 va cuprinde aceleasi orase, insa editiile locale vor fi concentrate in cea de-a doua parte a anului”, au declarat organizatorii evenimentului.

Pentru informatii suplimentare:
Cristina Udrescu, Creative Brand Communication
Tel: 021.232.1377
E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.