Curs autorizat de formator 17-19 octombrie si 31 octombrie – 2 noiembrie 2008, Cluj

Schultz Consulting are placerea de a va anunta organizarea cursului autorizat de Formator, care se va desfasura la Hotel Seven din Cluj Napoca. Perioada de desfasurare a cursului va fi: 6 zile, prima parte 17-19 octombrie si partea a doua 31 octombrie – 2 noiembrie 2008.


Cursul de formator organizat de Schultz Consulting este construit dupa o experienta de 14 ani de training in stiinte comportamentale aplicate prin metoda experientiala atat in Romania cat si in Europa.

Cursul proiecteaza tehnici provenite din scoala americana de training combinate cu tehnici europene. Este un curs interactiv, unde orice trainer va avea oportunitatea sa reflecteze la noi metode si abordari in training. Acest curs ofera participantilor un mediu de laborator in care pot lucra pe dezvoltare personala.

Cursul de formator Schultz Consulting abordeaza invatarea atat din perspective non-formale cat si din perspective vocationale la nivel european.

Un alt avantaj al acestui curs este ca la sfarsit, absolventii vor deveni Formatori certificati conform ocupatiei de Formator din COR. Conform legii peste un an nu poti profesa ocupatia de formator fara certificat.

Cursul cuprinde urmatoarele module:
1. Stiluri de invatare
2. Comunicare
3. Metode si tehnici de invatare
4. Realizarea Planului de invatare
5. Organizarea sesiunii de instruire
6. Evaluarea sesiunii de instruire

Beneficii:
1. Curs interactiv axat pe probleme practice si instrumente eficiente.
2. Participantul va fi pus in situatia de a gasi solutii la probleme reale romanesti.
3. Participantii au sansa sa interactioneze cu un Trainer cu experienta practica in diferite domenii, care va impartasi cateva solutii pentru situatii dificile.
4. Participantii vor primi suport de curs si fise de lucru pentru aplicatii.
5. Participantii se vor consulta cu trainerul in vederea realizarii lucrarii practice pentru examenul de absolvire.
6. Absolventii examenului final vor primi certificat recunoscut de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA si supliment descriptiv cu competentele dobandite in conformitate cu ocupatia de Formator, cod 241205 din COR.
7. Participantii vor beneficia de 2 pauze de cafea/zi, asigurate de organizatori.

Tematica:
Cursul incepe cu principiile invatarii la adulti, participantii vor trece printr-un eveniment de invatare pe care il vor analiza, apoi isi vor identifica propriul stil de invatare.

In modulul doi participantii vor analiza influenta diferentei de valori in comunicare, isi vor exersa abilitatile de a pune intrebari in procesare, abilitatile de a sustine o prezentare si abilitatile de a primi si oferi feed-back comportamental.

In modulul trei participantii vor parcurge un ciclu de pregatire a unei sesiuni de instruire incepand cu identificarea nevoilor de instruire, stabilirea obiectivelor pornind de la nevoile de instruire precum si stabilirea obiectivelor pornind de la standarde ocupationale. In acest modul participantii isi vor dezvolta abilitati de a redacta o oferta de training.
Partea de planificare va continua cu selectarea metodelor de instruire si selectarea continuturilor de instruire, finalizandu-se cu redactarea design-ului de invatare sau a planului de lectii.

In modulul patru participantii isi vor optimiza intelegerea modului in care se organizeaza un training, iar in modulul cinci vom exersa abilitatile de evaluare a unei sesiuni de training.

In final fiecare participant va avea oportunitatea de a planifica si sustine o sesiune de training interactiva pentru colegii sai de 20 minute dupa care va primi feed-back de la colegi referitor la impactul acestei sesiuni. De asemenea va primi feed-back constructiv de la trainer.

Aceasta sesiune este foarte utila pentru participant deoarece ii ofera o imagine a propriului stil de abordare a training-ului.

In urma absolvirii acestui curs, veti primi certificat de formator recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Certificatul va recunoaste competentele necesare practicarii meseriei de formator – cod COR 241205.

Perioada:
6 Zile, 17-19 Octombrie si 31 octombrie – 2 noiembrie 2008.

La sfarsitul cursului fiecare participant va sustine o sesiune de training de 20 minute.
Examenul de absolvire se va desfasura pe data de duminica 2 noiembrie 2008 si consta intr-o proba practica (realizarea unui plan de lectii) si o proba teoretica (test grila).

La examenul de absolvire va fi prezenta o Comisie de evaluare formata din evaluatori ai Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor.

Locul de desfasurare:
Sala de Training a Hotelului Seven, Str Gruia, nr. 2, Cluj Napoca

Grup Tinta:
12 persoane

Trainer:
Raluca Gordan
Psiholog, master in Management Organizational si al Resurselor Umane.
4 ani experienta in Resurse Umane si a trecut prin toate palierele acestui domeniu (training, proceduri HR, recrutare-selectie, head-hunting),
– trainer certificat,

Taxa de participare:
Taxa de participare este 1200 RON/participant.

Conditii de inscriere:
Copie dupa buletin, copie dupa ultima diploma de studii, fisa de inscriere completata si taxa de participare achitata in contul:

SC SCHULTZ CONSULTING SRL
CONT RO98RNCB0074020492660001
deschis la banca BCR Sector 3 AG Timpuri Noi Bucuresti

Taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, pauza de cafea, materiale si examene.
Persoanele interesate vor trimite fisa de inscriere a aplicantului, pana la data de 15 octombrie 2008 ora 12, la adresa [email protected] Fisa de inscriere se descarca de pe adresa www.schultz.ro. Persoana de contact: Alina Dobrescu

Inscrierile se fac in ordinea primirii fiselor pana la completarea locurilor.

Taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, materiale, pauze de cafea si examenele de la sfarsitul modulelor.

Mai multe detalii:
SCHULTZ CONSULTING
ALINA DOBRESCU
Tel: 021.315.65.47
Fax: 021.315.65.48
Mob: 0728.29.82.82.
Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.