250 milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor judetene din Maramures

reabilitare drumuri

Consiliul Judetean Maramures va investi, din resurse proprii, 250 de milioane de euro pentru reabilitarea unor drumuri judetene care fac legatura cu judetele Satu Mare, Cluj si Salaj.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Emil Marinescu, a declarat ca proiectul are in vedere reabilitarea unor portiuni de drum care fac conexiunea intre municipiul Baia Mare si localitatea Livada, din judetul Satu Mare, si intre Baia Mare – Somcuta Mare – Pasul Mesteacan spre judetele Cluj si Salaj.

Potrivit lui Marinescu, studiul de fezabilitate privind refacerea infrastructurii a fost finalizat, iar indicatorii tehnici au primit aviz favorabil din partea Guvernului.

“Licitatia pentru proiectarea si executarea lucrarii va fi la pachet pentru a urgenta inceperea reparatiilor la cele doua tronsoane de drum. Era absolut necesar sa efectuam aceste lucrarii, deoarece pe cele doua drumuri avem un trafic de gabarit mare, iar pe unele portiuni drumurile prezinta fisuri”, a spus Emil Marinescu.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures a opinat ca, in cazul in care vremea va fi favorabila, lucrarile de reparatie ar putea incepe inca din aceasta toamna.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.