CREDIT MERCHANT se lanseaza pe piata de consultanta financiara

Doi fosti manageri in domeniul financiar bancar impreuna cu un experimentat om de afaceri au decis infiintarea unei companii de consultanta financiara – CREDIT MERCHANT.

Actionarii provin din domeniul financiar – bancar si de afaceri, cu o bogata experienta in domeniul finantarii si al evaluarii de afaceri: Daniel MILITARU, fost director in cadrul CREDIT EUROPE BANK, Traian MAZDRACHE, fost director vanzari la BCR ASIGURARI – Grupul BCR si Patrick Paraschiv, care detine una dintre cele mai mari companii de productie publicitara din Romania si are afaceri si in domeniul ho-re-ca si constructii. Compania a aparut la finele lunii aprilie a acestui an si a devenit operationala la inceputul lunii iunie.

Compania CREDIT MERCHANT, este parte componenta a unui grup de firme care acopera domenii de consultanta in afaceri si management, intermediere in asigurari cu specializare pe piata de asigurari de credite si garantii, evaluari imobiliare si elaborarea de studii de fezabilitate si planuri de afaceri.

Din portofoliul de clienti, preponderent persoane juridice, fac parte deja companii din domeniul tipografic, productiei publicitare, confectii, constructii si dezvoltare proiecte imobiliare, producatori de mase plastice, prepararea carnii si a produselor din carne. Un domeniu extrem de interesant si mobil pe care compania il va aborda este cel al proiectelor de tip achizitii si fuziuni.

Compania CREDIT MERCHANT urmareste sa aplice un concept nou pe piata de consultanta a finantarilor, serviciul “tip abonament”, principiul de baza al acestui concept consta in achitarea unui onorariu fix, agreat cu clientii sai, ce va fi achitat trimestrial sau semestrial, si va acoperi o paleta de servicii de consultanta financiara si managementul afacerii.

In acest sens au deja semnate numeroase parteneriate, clientii dovedind o mare deschidere si receptivitate catre un astfel de serviciu.

“Echipa cu care porneste la drum compania noastra este una tanara, ambitioasa si dinamica. Personalul a fost recrutat in principal din sectorul financiar – bancar, sunt oameni cu experienta dublata de o mare sete de cunoastere si perfectionare. Ne-am dorit sa punem bazele unei companii moderne si flexibile, adaptata perfect la conditiile unui mediu de afaceri emergent existent la ora actuala in Romania. Suntem la inceput de drum pe o piata dinamica, in plina formare, iar obiectivele noastre sunt ambitioase, insa pertinente si ancorate in realitatile economice din Romania. Clientii nostri isi pot dezvolta afacerile bazandu-se pe suportul si experienta noastra, parteneriatele incheiate pana in prezent dovedesc un capital de incredere ascendent. Partenerul nostru, Patrick Paraschiv este un solid om de afaceri, cu experienta vasta in domeniul privat, afacerile sale derulandu-se in sectorul productiei publicitare de mai bine de 7 ani de zile. Am reusit sa imbinam fructuos experienta sa de afaceri cu cunostintele si experienta noastra in sistemul financiar bancar, reusind astfel sa oferim instrumentele cele mai eficiente clientilor nostri pentru sustinerea si dezvoltarea afacerilor lor. Vrem sa construim din CREDIT MERCHANT un brand de notorietate”, au declarat Daniel Militaru si Traian Mazdrache.

Compania tinteste formarea unei retele nationale prezente in centrele de afaceri mari din Romania pana la jumatatea anului viitor si oferirea de servicii inovatoare pentru Romania de consultanta, de genul celor existente pe pietele mature financiare externe.

Pentru mai multe informatii:

Traian Mazdrache

Mananging Partner

CREDIT MERCHANT

0724.535.150

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.