Iasi: Echipa lui Flaiser a plecat la Primarie

Angajatii Consiliului Judetean se muta la Primarie. Este cazul Claudiei Stoica si al lui Stefan Chirila. Prima a fost sefa Directiei de Integrare din cadrul Consiliului Judetean (CJ), iar Chirila lucra la aceeasi directie. Ambii au ajuns sa lucreze acum la Directia de Programe si Servicii pentru Comunitate din cadrul Primariei.

“A fost organizat un concurs la inceputul lunii octombrie. Claudia Stoica s-a prezentat la concursul pentru postul de director adjunct. A fost singura persoana inscrisa la concurs. Tot acum a fost organizat un concurs pentru ocuparea a doua posturi de inspector in cadrul Serviciului de Management al Proiectelor.

S-a prezentat Stefan Chirila, care va ocupa unul din posturi”, a explicat Andrei Trofor, purtatorul de cuvant al Primariei. El a mai spus ca al doilea post de inspector scos la concurs nu a fost ocupat, nefiind nicio persoana inscrisa. Stoica si Chirila au inceput lucrul la Primarie de ieri. “Nu sunt posturi de functionari publici, ci de personal contractual. La aceasta directie, toti angajatii sunt din categoria personalului contractual”, a precizat Trofor.

Cei doi fosti angajati ai CJ vor lucra in special la proiectele Primariei gandite pentru a atrage fonduri europene nerambursabile.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.