Deloitte a anuntat deschiderea unui birou regional la Iasi

Firma de consultanta Deloitte Romania continua procesul de extindere in tara prin deschiderea de noi birouri regionale la Timisoara si Iasi, la sase luni dupa inaugurarea oficiala a activitatii in Cluj-Napoca.

“In luna mai, cand am inaugurat primul nostru birou regional, spuneam ca sofisticarea treptata a comunitatilor de afaceri din tara atrage o cerere tot mai mare de servicii profesionale de consultanta”, a aratat George Mucibabici, Presedintele Deloitte Romania.

“Aceste comunitati, consolidate in jurul principalelor centre economice romanesti, au nevoie de servicii eficiente si adaptate propriilor necesitati, iar acest lucru poate fi asigurat cel mai bine de un birou local, care intelege piata de acolo si anticipeaza tendintele”.

Decizia de a include cele doua orase pe harta extinderii Deloitte are la baza evolutia lor economica din ultimii ani, dublata de cresterea volumului de investitii straine si ponderea companiilor mari in business-ul local si national. In plus, ambele orase sunt centre universitare recunoscute, generand astfel candidatii potriviti pentru activitatea companiei.

Pentru zona Moldovei, Deloitte a ales un profesionist polonez cu o experienta de peste zece ani in mediul Big 4, la nivel international. Jacek Borys va coordona activitatea biroului din Iasi, dar si al celui din Chisinau, unde compania are activitate din 1998.

“In multe privinte, piata moldoveneasca se afla inca sub potentialul sau de dezvoltare. Interes din partea investitorilor exista, insa, iar mediul de afaceri care s-a consolidat aici in ultimii ani are o agenda foarte clara in ceea ce priveste viitorul”, spune Borys. “Primele contacte cu comunitatea locala de afaceri, in care am fost direct implicat, indica deschidere si interes fata de ajutorul pe care un consultant multinational il poate oferi”.

Biroul din Iasi isi va desfasura activitatea pentru inceput in cladirea Camerei de Comert si Industrie Iasi (Bulevardul Carol I, numarul 27).

Pentru inceput, cele doua noi birouri vor furniza servicii de audit financiar companiilor private si institutiilor publice din regiune. Pe termen lung, firma isi va extinde oferta cu servicii fiscale si juridice, consultanta de management si consultanta financiara. In primul an de functionare echipele se vor extinde la 15 – 20 de specialisti in fiecare birou.

Sursa: Flacara Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.