KPMG Romania creste la 32,6 mil. euro si continua extinderea in tara

Competitia la nivel local al firmelor din Big Four devine tot mai stransa, trei dintre cele patru companii raportand cifre de afaceri relativ apropiate.

Consultanta pare sa fie unul dintre domeniile imune la criza financiara actuala. Doar PricewaterhouseCoopers Romania a obtinut o cifra de afaceri mai mare decat KPMG pentru anul financiar 2007-2008, cu aproximativ 60 mil. dolari (peste 42 mil. euro), in crestere cu 40% fata de anul fiscal anterior, continuand sa detina suprematia pe piata locala.

Deloitte Romania a obtinut venituri foarte apropiate de KPMG in anul fiscal 2007-2008 – cifra de afaceri a Deloitte fiind de 30,8 mil. euro, in avans cu 25% fata de anul fiscal anterior. Singura companie din Big Four-ul romanesc care nu si-a declarat afacerile in ultimii doi ani este Ernst&Young.

Potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerul Economiei si Finantelor, firmele prin care Ernst&Young isi desfasoara operatiunile in Romania au totalizat o cifra de afaceri de 29,5 mil. euro in anul calendaristic 2007. Cifra nu a fost confirmata de companie.

Mai multe detalii: www.standard.ro

Sursa: Business Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.