Bani europeni pentru strategia de dezvoltare a judetului Teleorman

dezvoltare durabila, fonduri nerambursabile

Proiectul “Strategia de dezvoltare durabila a judetului Teleorman 2008-2013”, finantat prin Programul Operational “Dezvoltarea Capacitatii Administrative”, a fost aprobat in unanimitate, pe 31 octombrie, intr-o sedinta ordinara a Consiliului Judetean Teleorman.

Presedintele CJ, Liviu Nicolae Dragnea, a declarat ca scopul acestui proiect este “cresterea eficientei si eficacitatii administratiei publice la nivel judetean prin realizarea unei strategii de dezvoltare durabila care sa vizeze toate domeniile si in care sa se regaseasca interesele tuturor comunitatilor”.

De asemenea, in cadrul proiectului se va pregati personalul de specialitate al CJ pentru implementarea, monitorizarea, evaluarea si reactualizarea strategiei de dezvoltare. Potrivit lui Liviu Nicolae Dragnea, strategia de dezvoltare locala este o conditie eligibila pentru accesarea de fonduri europene, contribuind la realizarea politicii de coeziune prin diminuarea disparitatilor dintre localitatile judetului si la nivelul Regiunii Sud-Muntenia.

Valoarea estimativa a proiectului este de 451.800 lei, fara TVA, 98% reprezentand fondurile nerambursabile.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.