ADR Nord-Est lanseaza spre consultare Planul Regional de Actiune pentru Turism Nord-Est

finantare, regiunea nord-est

PRAT Nord-Est va avea rolul de a sprijini si orienta Comitetul Regional de Evaluare Strategica si Corelare Nord-Est in realizarea functiunilor constitutive specifice.

Pana in prezent, au fost colectate si procesate date si informatii cantitative si calitative ce au permis fundamentarea situatiei existente in domeniul turismului la nivel regional, precum si a nevoilor existente de dezvoltare. Aceste sectiuni, Analiza situatiei in sectorul turistic si Analiza SWOT, au fost supuse procesului de consultare publica in perioada iulie – august 2008.

In aceasta perioada se desfasoara activitatea de stabilire in parteneriat a directiilor strategice de dezvoltare a turismului in Regiunea Nord-Est si a planului de actiune aferent. Una din actiunile care urmeaza a fi propusa este dezvoltarea si promovarea de circuite turistice judetene si interjudetene. Aceste documente au fost dezbatute si agreate in cadrul intalnirii de lucru a Grupului Regional pentru Dezvoltare Turismului, organizata de catre ADR Nord-Est in data de de 30 septembrie 2008.

In acest context, ADR Nord-Est lanseaza spre consultare publica directiile strategice de dezvoltare a turismului in Regiunea Nord-Est si circuitele turistice judetene si interjudetene. Va invitam sa accesati aceste documente in cadrul sectiunii Planificare regionala – PRAT Nord-Est.

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este Doamna Alina Capitanu, Coordonator al Grupului Regional pentru Dezvoltarea Turismului, tel. 0233 218071, fax 0233 218072, e-mail: [email protected].

Va invitam sa transmiteti propunerile Dvs. pana in data de 21 noiembrie 2008, la adresa de e-mail [email protected]. Va multumim anticipat pentru sprijinul acordat.

Sursa: Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.