Intesa Sanpaolo Bank se muta in S-Park

 Intesa Sanpaolo

Datorita activitatii tot mai intense inregistrate pe parcursul acesui an, Intesa Sanpaolo Bank avea nevoie de un sediu mai mare in Bucuresti, care sa ofere conditii excelente de lucru personalului extins. Banca va ocupa o suprafata de 2.550 mp la etajul al 5-lea (ultiumul etaj) al corpului B3-B4 din cadrul complexului S-Park. Anterior acest spatiu a fost inchiriat de Telemobil.

Perioada scurta de timp alocata pentru relocare a impus o reactie rapida atat din partea consultantilor Atisreal, cat si la nivelul bancii, colaborarea excelenta dintre companiile noastre avand ca rezultat amplasarea noului sediu intr-unul din cele mai atractive proiecte de birouri din Bucuresti: S-Park.

Acest nou complex de birouri beneficiaza de prezenta in apropiere a numeroase spatii verzi, unul dintre cele mai mari parcuri din Bucuresti aflandu-se la mica distanta. Acest aspect este un avantaj semnificativ, din ce in ce mai apreciat de angajati in atmosfera aglomerata a orasului. Accesul in zona este excelent, atat din centrul orasului, cat si de la aeroportul international Henri Coanda, cu ajutorul trasnportului public, dar si cu autoturismul.

S-Park este un centru de afaceri format din patru cladiri de birouri cu suprafete de aproximativ 1.250 mp per nivel si un total de 7.500 mp spatiu inchiriabil in fiecare cladire. Dotarile si finisajele sunt de foarte buna calitate, respectand standardele internationale din domeniu. Parcarea subterana este amplasata sub intreaga suprafata a cladirilor, asigurand chiriasilor locuri de parcare cu paza.

Intesa Sanpaolo Bank va ocupa spatiul pe o perioada de 5 ani. O parte din managementul bancii va functiona aici: Nicola Calabro, General Manager, impreuna cu urmatoarele departamente: Corporate, Retail, Retea, Credite, Communicare & PR, Planning & Control si structurile din Bucuresti de Resurse Umane, Organizare, Logistica si IT.

Banca Comerciala Intesa Sanpaolo Romania S.A. (Intesa Sanpaolo Bank) este numele sub care actioneaza oficial in Romania, incepand cu 14 ianuarie 2008, cel mai mare grup financiar din Italia si unul dintre primele 10 din lume. In prezent Intesa Sanpaolo Bank urmeaza o strategie de crestere accelerata la nivel local care sa impuna banca ca o institutie financiara universala cu acoperire si distributie nationala.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.