Orasul Panciu va avea o sala de sport scolar moderna si functionala

finantare, Compania Nationala de Investitii, primarie, sala de sport

Finantarea complexului sportiv care va cuprinde un teren de handbal si 150 de locuri este asigurata de Compania Nationala de Investitii (CNI), lucrarile urmand a fi executate de catre compania Unicom SA Galati.

“Termenul de executare al acestor lucrari este de un an de zile. Speram sa putem taia panglica inaugurala la finele anului”, a spus primarul Ion Petre. Investitia CNI se ridica la 3,6 milioane RON.

Sala de Sport de la Panciu se va construi in apropierea Liceului “Ioan Slavici” unde Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI) finanteaza lucrarile Scolii de Arte si Meserii (SAM) Panciu. Investitia MECI in SAM se ridica la 12,5 milioane RON si consta in realizarea unor ateliere scoala, a doua camine cu 100 locuri de cazare fiecare, a unei cantine cu 200 locuri si a unui bloc cu 10 garsoniere pentru profesorii care ar urma sa predea aici.

Tot in zona SAM va incepe, in luna septembrie 2009, construirea unui bazin de inot scolar. “Am declarat, inca de anul trecut, ca vom incerca sa educam tinerii din Panciu in spirit sportiv si pentru acest lucru aveam nevoie de infrastructura necesara. Realizarea acestei baze sportive complexe reprezinta caramida de temelie pe care noi o punem la viitorul sanatos al tinerilor din orasul Panciu”, a spus primarul Ion Petre.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.