Fostul director HR al Vodafone va face consultanta anticriza

Fostul director de Resurse Umane al Vodafone Romania, Anca Podoleanu, va lansa din luna februarie un business de consultanta in resurse umane, care se va concentra pe managementul reorientarii politicii de resurse umane in companii, in conditiile economice dificile, dar si pe consilierea profesionala, avand in vedere ca, in aceasta perioada, multe persoane sunt tentate sau nevoite sa realizeze o schimbare in cariera.

“Multe firme se gandesc acum la ce ar trebui sa faca pentru a fi eficiente si a iesi invingatoare din perioada de criza, iar angajatii sunt neincrezatori fata de actualul loc de munca, iar unii dintre ei vor sa schimbe ceva”, a declarat Anca Podoleanu.

Noua companie, Choice Consulting, va avea un numar de angajati locali, dar va fi sustinuta si de expertiza unei retele de specialisti in HR de la nivel international, formata din reteaua personala de contacte a Ancai Podoleanu, care considera ca acesta va fi punctul forte al firmei.

In functie de proiect, acesti experti s-ar putea deplasa in Romania sau ar putea oferi consultanta de la distanta. Pentru partea de consiliere profesionala, firma va avea angajati locali, mentioneaza Podoleanu. Pana la recrutarea unui nou director de Resurse Umane, a fost numit un director de HR interimar, in persoana lui Vicky Cookson, specialist din Marea Britanie, care ocupa in cadrul companiei pozitia de HR Operations director.

Mai multe detalii: www.standard.ro

Sursa: Business Standard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.