Firmele pot accesa fonduri pentru cresterea performantei angajatilor

proiect, POR DRU, fonduri comunitare, angajati, firme

Uniunea Europeana sustine financiar investitiile in proiectele care urmaresc cresterea capacitatii de adaptare a firmelor, in special a microintreprinderilor si IMM-urilor, dar si a angajatilor, la schimbarile care au loc in mediul economic.

Printre tipurile de activitati care sunt sprijinte se numara acordarea de asistenta IMM-urilor pentru reorganizarea afacerii, consiliere si formare profesionala, programe de reactualizare a competentelor pentru angajati, in scopul de a le corela cu cerintele pietei.

Targetul acestui program sunt angajatii, personalul de conducere din intreprinderi, intreprinzatori si persoanele care doresc sa initieze o activitate independenta.

Fondurile sunt acordate prin inter-mediul Axei 3 a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, “Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si intreprinderilor”.

Valoarea totala a unui proiect de grant poate fi cuprinsa intre 185.000 lei si maximum 1.849.999 lei, iar durata de implementare este de minimum sase luni si cel mult doi ani. Proiectul este sustinut in proportie de pana la 98% din fonduri comunitare.

Mai multe detalii: www.financiarul.com

Sursa: Financiarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.