Angajatii CEC muncesc cu portretul presedintelui Ghetea pe perete

Angajatii CEC muncesc cu portretul presedintelui Ghetea pe peretein numeroase sucursale CEC Bank troneaza, de mai bine de sase luni, portretul presedintelui bancii, Radu Ghetea. Potrivit unor voci din piata bancara, in banca s-ar fi emis chiar un ordin intern ca portretul presedintelui sa fie pus in birourile mai multor directori.

Radu Ghetea spune ca portretele in cauza au fost afisate cu ocazia campaniei de rebranding a Casei de Economii si Consemnatiuni, care a avut loc in mai 2008. “Fotografiile cu mine din sediile CEC au fost facute anul trecut, cu ocazia rebrandigului CEC. Ele au rolul de a transmite un mesaj salariatilor: acela privind menirea CEC si locul acestei companii in sistemul bancar romanesc.

De fapt, nu numai cu mine sunt afise, ci si cu salariati din cadrul companiei”, ne-a declarat Radu Ghetea. Potrivit acestuia, nu se cunoaste in acest moment in cate sucursale CEC a fost afisata fotografia.

Presedintele CEC dezminte categoric existenta unui ordin dat angajatilor bancii in legatura cu fotografia. “Nu exista un ordin intern al meu privind afisarea acestor postere in biroul directorului de sucursala CEC, asa cum se vehiculeaza. Cu timpul aceste afise vor disparea, deoarece si noi ne vom schimba”, ne-a mai declarat Ghetea.

Mai multe detalii: www.cotidianul.ro

Sursa: Cotidianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.