Cele mai puternice firme de consultanta financiara se reunesc la TaxEU 2009

Pentru al treilea an consecutiv, cel mai important forum de legislatie si fiscalitate din Romania va reuni, pe data de 26 februarie 2009, cele mai importante companii de consultanta financiara la nivel mondial (PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young, KPMG, Deloitte Romania) alaturi de reprezentanti ai celor mai prestigioase firme de consultanta fiscala din Romania – Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consultanta Fiscala, Biris Goran, Taxhouse, Moore Stephens Riff. Evenimentul este organizat de Evensys si va avea loc la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti.

Forumul se bucura de participarea marilor companii de consultanta din grupul BIG4- PricewaterhouseCoopers (Mihaela Mitroi – Partner, Ionut Simion – Partner, Diana Coroaba – Senior Manager, Impozite Indirecte, Ruxandra Stoian – Director Resurse Umane, Alina Rafaila – Senior Manager), KPMG (Madalina Racovitan – Senior Manager), Ernst & Young (Jean-Marc Cambien – Partner, Adrian Rus – Manager), Deloitte (Alexandru Cristea – Tax Manager, Iulia Radocea – Manager, Raluca Cojocaru – Manager, Raluca Rusu – Manager).

Panelul de specialisti este completat de reprezentantii celor mai mari firme de consultanta din Romania, precum Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen Consultanta Fiscala (Ana-Maria Miron – Partner, Alina Timofti – Partner, Marius Ionescu – Partner), Biris Goran (Gabriel Biris – Managing Partner, Ruxandra Jianu – Tax Partner), TaxHouse (Angela Rosca – Managing Partner), Moore Stephens Riff (Marius Stancescu – Partner).

Evenimentul va oferi participantilor informatii referitoare la modificarile Codului Fiscal si a Normelor de aplicare a Codului Fiscal pentru anul 2009 dar si a altor acte normative fiscale. Participantii vor afla care sunt masurile pe care autoritatile le pregatesc pentru 2009, care sunt solutiile oferite de noul cadru legislativ si fiscal si cum pot fi acestea implementate in practica curenta.

De asemenea, cei prezenti vor beneficia si de o sesiune de studii de caz privind eficientizarea afacerilor din punct de vedere fiscal in perioada de criza economica si financiara.

“Ajuns deja la a treia editie, forumul contribuie, poate mai mult decat in alti ani, cu informatii practice esentiale pentru traversarea cu bine a perioadei tumultoase cu care ne confruntam. Cei prezenti in acest an vor afla informatii utile legate de noul context economic, noile provocari cu care se confrunta agentii economici, schimbarile intervenite in Codul Fiscal si in Codul de Procedura Fiscala si impactul acestora pe parcursul anului 2009. Evenimentul va veni in intampinarea participantilor cu solutii practice, sfaturi, prezentari consistente, seminarii aplicate, in urma carora cei prezenti vor avea o viziune mult mai completa si mai coerenta asupra a ceea ce trebuie sa se astepte de la noul an fiscal”, anunta Dana Dumitrescu, Managing Partner, Evensys Consult.

Pentru mai multe detalii privind evenimentul puteti accesa site-ul www.taxeu.ro.

EVENSYS este companie cu 2 ani de experienta in organizarea de conferinte si seminarii proprii si acopera patru domenii de activitate: Marketing, Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Contact:

Evensys Consult

Telefon: 021/231.72.13-15

Fax: 021/ 231.72.16

Web: www.taxeu.ro

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.