MTI a semnat contractul de lucrari privind reconstructia infrastructurii rutiere din judetul Bacau

infrastructura,Bacau, Comisia Europeana

Cu o valoare totala de 1.967.445,38 euro (fara TVA), acest contract este cofinantat de Comisia Europeana prin Facilitatea ex-ISPA cu suma de 1.672.328,57 euro si de catre Guvernul Romaniei prin bugetul de stat.

Principalul obiectiv al contractului de lucrari este redarea circulatiei, in conformitate cu conditiile standard actuale, a drumurilor nationale DN 12A (intre localitatile Ghimes si Comanesti) si DN 12B (intre localitatile Targu Ocna si Slanic Moldova) prin reabilitarea unor importante sectoare de drum afectate de inundatii.

In vederea indeplinirii obiectivelor contractuale, antreprenorul va efectua pe cele doua drumuri lucrari care includ reconstructia rambleurilor si a canalelor de scurgere, reconstructia platformei drumurilor si realizarea semnalizarii acestora.

Acest contract de lucrari a fost atribuit prin licitatie deschisa societatii S.C. CAST S.R.L, iar beneficiarul final este Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A.

Durata contractului este de 24 luni de la data inceperii lucrarilor care acopera perioada de executie a lucrarilor (12 luni) si perioada de notificare a defectiunilor (urmatoarele 12 luni dupa executia lucrarilor).

Persoana de contact:
Florentina TEODOROVICI – Responsabil Sectorial cu Autorizarea Finantarii, fax: 319.61.27, e-mail [email protected]

Sursa: Ministerul Transporturilor si Infrastructurii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.