Consultanta gratuita pentru patronii aradeni

finantare, cursuri, IMM

Cunoscand situatia economica, existenta in momentul de fata, situatie care afecteaza activitatea tot mai multor companii, Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii (CNIPMMR) Arad vine in sprijinul firmelor aradene cu servicii de consultanta si instruire, oferite gratuit.

Este vorba de mai multe proiecte cu finantare europeana, pe care organizatia le deruleaza. Un exemplu, este proiectul “Networking pentru dezvoltare economica durabila”, care vizeaza sa sprijine cooperarea intre firmele din zona transfrontaliera, cu precadere in patru domenii de activitate: constructii, turism, transport si productie de mobilier.

A fost infiintat un Departament pentru Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale la Nivel Transfrontalier, care va furniza servicii de consiliere si informare gratuite, despre oportunitati de afaceri, precum si asistare in intocmirea de proiecte de finantare de catre intreprinzatori. Un alt proiect aflat in derulare urmareste promovarea competitivitatii si adaptabilitatii fortei de munca existente in firmele din Arad, in vederea cresterii productivitatii.

Cursuri pentru manageri

Acest lucru se va face prin imbunatatirea nivelului de competente si abilitati profesionale si manageriale. Vor fi organizate o serie de cursuri gratuite in Arad, Lipova si Chisineu-Cris.

Participantii vor putea invata cum sa acceseze fonduri structurale sau cum sa elaboreze un plan de afaceri. De asemenea, vor putea afla mai multe informatii despre managementul resurselor umane, comunicarea si managementul conflictelor sau despre managementul de tip kaizen.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.