Studiu privind identificarea nevoilor de adaptare curriculara a programului de studii de licenta Afaceri Internationale din cadrul Universitatii Romano-Americane

Imaginea 2

Incepand cu data de 14 mai 2014, Universitatea Romano – Americana din Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea “Babes-Bolyai” din Cluj si Universitatea “Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, implementeaza proiectul cu titlul “Asigurarea competentelor corespunzatoare cerintelor pietei muncii prin programe de studii de excelenta cu dimensiune internationala”, cod contract POSDRU/156/1.2/G/134518, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Proiectul se inscrie in Axa prioritara 1 ″Educatia si formarea profesionala in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, Domeniul major de interventie 1.2. “Calitate in invatamantul superior”, avand o durata de implementare de 18 luni, in perioada 14.05.2014 – 13.11.2015.

Obiectivul general (OG) al proiectului vizeaza dezvoltarea programelor de licenta si masterat in domeniile economie si afaceri internationale, marketing si administrarea afacerilor prin armonizarea cu nevoile actuale ale pietei muncii secolului XXI.

Imaginea.1.000Activitatile derulate in cadrul proiectului vizeaza dezvoltarea si perfectionarea programelor de studii de licenta si master in domeniul economic, bazate pe competentele necesare pietei muncii in secolul XXI, precum si dezvoltarea de parteneriate active si dinamice cu mediul de afaceri (piata muncii), in scopul cresterii calitatii pregatirii si a oportunitatilor reale de angajare a absolventilor din domeniul economic.

In aceasta perioada, in cadrul proiectului, se desfasoara o serie de cursuri sustinute de invitati din strainatate la care iau parte studenti.

De asemenea, in cadul proiectului, este organizat un studiu privind identificarea nevoilor de adaptare curriculara a programului de studii de licenta Afaceri Internationale din cadrul Universitatii Romano-Americane.

Aveti posibilitatea de a va expune opiniile in scopul identificarii nevoilor si adaptarii curriculare a programului, completand on-line, chestionarul disponibil pe pagina web a proiectului – http://spredi.rau.ro.

Cele trei universitati partenere isi propun, ca prin implementarea proiectului, sa armonizeze competentele obtinute de absolventii sistemului de invatamant superior cu cele solicitate pe piata muncii.

Informatii suplimentare cu privire la acest studiu si la activitatile desfasurate in cadrul proiectului sunt disponibile pe pagina web a proiectului – http://spredi.rau.ro si pe contul de Facebook al proiectului https://www.facebook.com/spredi.

Persoana de contact:
Mihail – Florin DINCA – Responsabil informare, promovare, diseminare, Universitatea Romano-Americana, telefon: 0765505019, e-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.