Mesaj din partea unui consultant: Despre defectele POSDRU

calculator11.jpg

calculator1Sanda Treanta, reprezentant al firmei de consultanta Sandmar Consulting, ne-a trimis in redactie urmatorul mesaj, privind neregulile intampinate in depunerea unei cereri de finantare pe POSDRU:

Buna ziua,

Reprezint o firma de consultanta care a incercat sa depuna 1 proiect in cadrul apelului 176 din POSDRU (DMI 3.1. – dezvoltarea antreprenoriatului) cu deadline 24.11.2014, ora 16.00.

In ciuda eforturile de incarcare a Cererii de finantare in aplicatia action web (timp de mai bine de 2 ore), Cererea de finantare nu a putut fi transmisa datorita incapacitatii de salvare a partenerului nr. 3 (aplicatia nu dadea efectiv o eroare, ci doar nu se salvau datele introduse). Dupa incercari repetate de incarcare de pe mai multe browsere de internet, pana la ora 16.00 nu s-a putut finaliza cererea de finantare.

Mentionez ca in prezent suntem beneficiarii unui proiect POSDRU in implementare (plus multe altele derulate pentru diferitii clientii), deci exista experienta in “manuirea” Action web. Am transmis un e-mail rapid la AMPOSDRU si apoi am telefonat la AMPOSDRU in vederea obtinerii unor solutii/explicatii.

La e-mail nu am primit nici pana azi raspuns, iar la telefon mi s-a explicat ca sunt probleme cu serverul, dar nu se poate face nimic si nici nu se prelungeste termenul de depunere. As dori sa stiu daca mai sunt si alti beneficiari care au trecut prin situatii similare la depunerea de proiecte in acest apel si daca da, exista vreun demers oficial catre AM POSDRU (avand in vedere ca pregatirea unui proiect atat de complex intr-un timp atat de scurt a presupus un efort considerabil, finalizat cu excluderea in mod incorect a unui potential beneficial din competitia de proiecte).

Multumesc!

Daca ati intampinat probleme similare, va rugam sa ne lasati un comentariu sau sa ne scrieti pe email la adresa [email protected].

2 thoughts on “Mesaj din partea unui consultant: Despre defectele POSDRU”

  1. Vasile spune:

    Sistemul Action Web este greșit proiectat din start. Este o bătaie de joc la adresa utilizatorilor săi, privați sau publici. Este depășit moral. Orice programator serios se crucește când vede cum a fost făcut și cum funcționează acest sistem.

  2. Teodora Gheorghevici spune:

    Da, si eu am intampinat probleme la utilizarea Actionweb pentru depunerea de proiecte, in 2013. Si cunosc consultanti care au avut probleme anul acesta. In cazul meu, am incarcat formularul de buget, am verificat faptul va este incarcat, am dat send proiectului, apoi am primit raspuns cum ca proiectul este respins, deoarece formaularul de buget nu este incarcat… si intr-adevar, acesta nu mai figura in Actionweb… Contestatia a fost inutila. Iar amicii mei au patit anul acesta ceva la fel de dragut, legat de incarcarea partenerilor… Nu este admisibil, problema este cunoscuta si nu inteleg de ce nu se procedeaza la remedierea ei. Atata timp cat softul Actionweb nu va functiona corect, aceasta incorectitudine va lasa loc pentru tot felul de interpretari si comentarii, legate de incorectitudini si fraude la depunerea proiectelor. Pentru ca acest lucru sa fie stopat, programul trebuie sa functioneze impecabil, iar la o eventuala eroare trebuie efecutate corectii. Dar pentru asta trebuie vointa si seriozitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.