Subventii pentru femeile din Regiunea de Nord – Est pentru absolvirea unui curs de formare si dezvoltare preofesionala

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si Directia de Asistenta Comunitara Iasi ofera 700 de subventii pentru femeile din Regiunea de Nord-Est (Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui).

Subventiile se acorda femeilor aflate in situatii financiare care necesita ajutor social (salariul net lunar/ venitul lunar realizat din activitati independente al titularei cererii de acordare a subventiei nu este mai mare de 1200 de lei) si mamelor aflate in concediu de crestere a copilului pana la 2/3 ani.

Subventiile se acorda pentru absolvirea unui curs de formare/dezvoltare profesionala sau calificare/ recalificare profesionala recunoscut de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (C.N.F.P.A).

Aceste subventii se ofera in cadrul proiectului “Reconstructia statutului femeii: de la discriminare la dezvoltare profesionala si egalitate de sanse” (ID 50679), coordonat de Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU 2007 – 2013.

Subventia se acorda in functie de costul programului de formare, in limita sumei de 1000 lei.

Mai multe detalii gasiti in documentele atasate si pe site-ul proiectului, la adresa: www.rsf.uaic.ro sau le puteti obtine de la Oana Danila, asistent manager proiect, tel. 0746397344 sau 0232/201102, interior 2479.

Sursa: Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.