SURVEY: Conferinta la IASI – managementul riscului – 22 / 23 octombrie

Planific un eveniment dedicat managementului riscului la Iasi in ziua de 22 sau 23 octombrie.
Va fi o conferinta la care vor participa (cred) 3 speakeri din companii de profil din Romania.
Aceasta discutie poate fi interpretata ca un mic “survey”: vreau sa vad daca ar exista participanti si din zona de business (Iasi si imprejurimi) care ar dori sa participe. Ma intereseaza daca sa dau evenimentului o conotatie academica sau de business (va fi organizata in cadrul FEAA).

Multumesc si astept raspunsuri.
Intre timp nu uitati de conferinta PRMIA de la Bucuresti.

FOR MORE INFORMATION ABOUT RISK MANAGEMENT, PLEASE VISIT: http://www.managementul-riscurilor.ro

FOR REGISTRATION, PLEASE VISIT: http://www.prmia.org/events/view_events.php?eventID=3671

Valentin

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

0 thoughts on “SURVEY: Conferinta la IASI – managementul riscului – 22 / 23 octombrie”

  1. Buna Codrin,
    Multumesc de raspuns. Din pacate speakerii (pentru ca firmele lor sponsorizeaza participarea) vin doar in timpul saptamanii.
    Anul trecut, la evenimentul pe care l-am organizat la Bucuresti am constatat ca si participantii au preferat ca evenimentul sa fie in cursul saptamanii – firmele accepta si isi trimit oamenii la astfel de sesiuni de informare.
    Voi incerca sa fac in asa fel incat evenimentul sa fie programat spre dupa-amiaza.

  2. E o initiativa buna…ar trebui sa aiba ambele “conotatii”! Dar cred ca trebui sa alegi o alta zi. 22/23 octombrie sunt zile lucratoare atat pentru membrii mediului academic, cat si pentru cei ai mediului de afaceri. Poate 24/25 ar fi cel mai bine. Cred ca ar fi multi incantati sa participe chiar daca e week-end.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.