Susține restaurantele din Europa cu ajutorul unei platforme online

restaurant-mesogios.jpg

OBIECTIVUL INIȚIATIVEI

Berries and Spice a creat platforma foodonourtables.com (dedicată restaurantelor din România și celor de la nivel european – unde a fost instituită stare de carantină) din dorința de a găsi o soluție de susținere pentru restaurantele locale, în încercarea acestora de a nu își închide afacerea și de a depăși cu bine această situație plină de incertitudine și provocări de tot felul.

În prezent, la nivelul regiunilor/statelor afectate de COVID-19, restaurantele ca și locații fizice sunt închise prin ordin militar. În acest context, unele dintre ele au apelat deja la strategia de livrări la domiciliu cu meniuri fixe, dar presiunea este mare asupra veniturilor și viitorului lor. În lipsa unui venit constant, multe dintre aceste restaurante nu vor putea să susțină plata angajaților sau chiriilor.

METODE DE SPRIJIN

Acestea au fost identificate pentru cei care doresc să se implice în remedierea situației anterior prezentate. Spre exemplu:
• Posibilitatea de a face voluntariat pentru a livra mâncare cu bicicleta pentru localurile favorite.
• Achiziția în avans de vouchere la restaurantele favorite, în locul altor cadouri.
• Menținerea unei legături cu restaurantul favorit și chestionarea reprezentanților acestuia dacă se dorește organizarea unor cursuri online de gătit.
• Implicarea activă în promovarea restaurantelor favorite în social media, etc.

Detalii găsiți aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.