Swimathon Bucuresti: “Lucrurile se misca. Daca faci valuri!”

swimathon.jpg

swimathonO viata si 19 organizatii incep campania de fundraising

Bucuresti, 18 iunie, 2013 –  Swimathon Bucuresti, singurul eveniment care face valuri, la propriu, destinat strangerii de fonduri, va reuni la start 19 organizatii cu diferite proiecte pentru comunitate si un proiect special: viata unui baietel de 6 luni.

Competitia va avea loc pe 6 iulie, in Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu.

In perioada 18 iunie-6 iulie participantii isi vor alege un inotator sau o echipa (maximum 5 persoane), isi vor desfasura campania de fundraising si vor promova proiectul pentru care s-au inscris.

Donatiile se pot face online, prin intermediul platformei Swimathon sau la fata locului, in ziua evenimentului.

Organizatiile inscrise sunt: Mai Mult Verde, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Asociatia invingem Autismul, Salvati Copiii, Incubator107, Centrul de resurse pentru participare publica, Fundatia PACT, Habitat for Humanity Romania,  Asociatia pentru Dravet si alte epilepsii rare, Asociatia Christophori International, Pot si Eu.Ro, Asociatia Buna dimineata, Bucuresti, Fundatia Comunitara Bucuresti, Fundatia Inocenti, Asociatia pentru nastere naturala si alaptare, Fundatia Regina Maria, Motivation Romania, ALIAT, si Festivalul International de Literatura Bucuresti.

Alaturi de acestea, vor lua startul alte doua echipe de inotatori care vor face valuri pentru a salva viata lui Vladut, un bebelus de 6 luni care are nevoie de transplant de ficat.

Despre Swimathon Bucuresti

Swimathon este intalnirea plina de energie intre oameni care cer ajutorul si oameni care sar in apa sa-i ajute. Este un mecanism prin care comunitatea se intalneste, interactioneaza si se implica sa stranga fonduri pentru proiectele pe care le considera relevante.

Organizatiile sau grupurile de initiativa inscriu cauze din comunitatea locala, companiile si inotatorii aleg pentru ce se implica, iar sustinatorii doneaza pentru fiecare lungime de bazin inotata de favoritii lor. Evenimentul are loc pe 6 iulie la Bazinul sportiv olimpic Lia Manoliu si este coorganizat de Fundatia Comunitara Bucuresti si Asociatia pentru Relatii Comunitare.

Pentru mai multe detalii: Delia Grigoroiu, coordonator comunicare – [email protected], 0749/951.753.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.