Campanie: Cine salveaza un artist, salveaza o lume!

pictura.jpg

picturaContribuie la salvarea unui artist roman si daruieste un cadou de 8 Martie persoanelor dragi!

“Reteaua RSC – Actionam Responsabil!” se alatura campaniei de strangere de fonduri Dar din dar….Cine salveaza un artist, salveaza o lume! , initiata de artisti plastici de renume din toata tara pentru Ionel Cojocariu – artist plastic in ceramica sculpturala, cu numeroase participari la tabere si expozitii internationale.

Artist si mentor prin activitatea sa ca profesor in cadrul Universitatii Nationale de Arta, Ionel Cojocariu se lupta in aceste momente pentru viata sa si pentru a se intoarce la ceea ce-l implineste cel mai mult – arta si educatie. Fostii lui studenti si colegii de breasla s-au mobilizat si au facut un prim pas pentru a-l ajuta – expozitia cu licitatie organizata in aceasta perioada la Muzeul Taranului Roman, ce reuneste opere de arta donate de artisti romani consacrati. Preturile scazute de pornire pentru licitatie fac din obiectele de arta  incluse in expozitie un cadou accesibil si elegant pentru persoanele dragi cu ocazia zilei de 8 Martie.

Expozitia este deschisa publicului larg in Sala Tancred Banateanu (Muzeul Taranului Roman), pana pe 5 martie 2014, cand va avea loc licitatia.

Aici puteti vedea lucrarile de arta expuse in cadrul expozitiei Dar din Dar…., cat si preturile de pornire pentru licitatia din data de 5 martie 2014.

In cazul in care nu puteti ajunge la expozitie sau la licitatie, dar doriti sa il sprijiniti pe Ionel Cojocariu, puteti face donatii in contul: RO08BPOS74507056413RON01 – Sucursala BANC POST Baneasa.

Alatura-te si tu initiativei si salveaza un artist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.