TELUS International Romania Community Board : ultima sesiune de granturi din 2017

tie-community-board-csr-media-banner-1-1.png

TELUS International Romania Community Board, Fundatia lansata in septembrie anul trecut, a finantat pana in luna iulie 13 ONG-uri care au propus proiecte din domeniile sanatate, educatie si mediu.

Pana pe 1 septembrie ONG-urile pot aplica la ultima sesiune din 2017 de alocare a fondurilor Fundatiei. Vor fi selectate proiectele care indeplinesc in intregime criteriile de eligibilitate si demonstreaza un impact major asupra beneficiarilor directi.

Principalele conditii pentru a aplica pentru finantarea oferita de TELUS International Romania Community Board sunt urmatoarele: organizatiile neguvernamentale trebuie sa fie inregistrate in Romania, sa propuna un program specific care sa implice tinerii sau familiile si sa utilizeze inovatia sociala in abordarea unei probleme importante pentru societate. Valoarea proiectului nu va depasi 5000 USD, iar proiectul propus este obligatoriu sa se deruleze pe durata anului 2017.

Programele care au nevoie de finantare pot fi inscrise pe o platforma online dedicata, disponibila pe site-ul community.telus.com. Membrii Fundatiei vor analiza cu atentie aplicatiile si vor selecta acele programe care demonstreaza cel mai mare impact asupra comunitatii locale.

Sursa: Stiri.ong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.