TenStep Romania: calendar traininguri

Din ianuarie 2008, trainingul TenStep pregatitor in vederea obtinerii certificarii internationale Project Management Professional (PMP) este disponibil si in varianta de desfasurare la sfarsitul saptamanii.

Prima sesiune de instruire TenStep PMP Weekend se va derula pe parcursul a cinci zile, in trei sesiuni de weekend, respectiv in zilele de vineri si sambata, 11-12, 18-19 si 25 ianuarie. Aceasta formula de organizare se adreseaza celor care nu dispun de suficient timp pentru a participa la cinci zile consecutive de instruire.

Tot in luna ianuarie, TenStep Romania va organiza si o sesiune de training intensiv in vederea pregatirii pentru obtinerea certificarii PMP. Trainingul TenStep PMP Intensiv se va derula pe parcursul a 5 zile consecutive, de luni pana vineri, in perioada 21-25 ianuarie 2008. Aceasta formula de organizare se adreseaza celor care doresc sa parcurga programul de pregatire intr-un regim accelerat.

Programul zilnic de desfasurare pentru ambele variante de organizare a trainingului TenStep PMP este 9:00 – 18:00.

Toti participantii care se vor inscrie la oricare dintre cele doua variante de organizare a trainingului TenStep PMP  pana la 30 noiembrie 2007 "early bird"  vor beneficia de o reducere de 20% din pretul integral de EUR 750 + TVA. Termenul final al inscrierilor pentru sesiunea TenStep PMP Weekend este 28 decembrie 2007 iar pentru TenStep PMP Intensiv este 11 ianuarie 2008.

Inscrieri:
TenStep Romania
E-mail: [email protected] 
Telefon: 031/1050909

Cursul TenStep PMP se adreseaza managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect interesati sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de certificare PMP, in cadrul unui program coordonat de autoritatea internationala in domeniu, Project Management Institute (PMI).

Programul TenStep PMP Exam Prep cuprinde 35 de ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, si acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK Guide, Third Edition, care este inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI pentru sustinerea examenului de certificare PMP. Certificatele de participare la trainingurile TenStep sunt valabile pe plan internaţional şi dovedesc conformitatea programelor TenStep cu standardul PMBOK Guide Third Edition.

Intreg portofoliul de programe de instruire livrate de catre TenStep este recunoscut de catre Project Management Institute (PMI), TenStep fiind primul furnizor de training din Romania abilitat, inca din 2004, drept Registered Education Provider (R.E.P.).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii vizitati www.TenStep.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.