Tineret in Actiune: Rezultatele selectiei proiectelor depuse la 1 mai!

documente11.jpg

A fost finalizata selectia pentru propunerile de proiect depuse la Tineret in Actiune – runda 1 mai 2012 si, odata cu ea, inca 150 de proiecte aprobate! Rezultatele le gasiti AICI.

Tabelele si notificarile pentru rezultate sunt generate si trimise automat pe adresele de mail mentionate in formularul de candidatura. Toate proiectele care sunt eligibile vor primi un mesaj automat care va contine punctajele si comentariile evaluatorilor din fisele de evaluare. In cazul in care nu le primiti in zilele urmatoare va rugam sa contactati responsabilii de actiune (datele de contact le gasiti la http://www.tinact.ro/contact-an). Tot in zilele urmatoare vor fi trimise si contractele aferente acestei runde.

Nu in ultimul rand, multumim tuturor pentru candidaturile dumneavoastra si felicitari celor aprobati!

Celor care nu au reusit de data aceasta, nu va lasati descurajati. Cititi cu atentie comentariile evaluatorilor, urmariti mesajele care vor fi trimise in perioada urmatoare, imbuntatiti candidaturile in baza lor si depuneti-le la urmatoarele termene! In acest fel, prin experienta acumulata, propunerile de proiect vor putea devini mai bune si vor avea sanse mai mari sa fie finantate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.