Top 5 masini care se incadreaza in banii primiti prin programul Prima Masina

2018-opel-corsa.jpg

Programul Prima Casa este deja ceva obisnuit pentru noi. Insa ati auzit de prgramul Prima Masina? Chiar daca pare ciudat, acesta exista si inseamna 10 milioane de lei in 2018 pentru a stimula tinerii sa-si cumpere o masina noua.

Prima Masina a avut startul in urma cu trei ani, in 2015, plafonul total al garantiilor fiind de 350 de milioane de lei. In 2017, peste doi ani, din cele 350 de milioane de lei se scad 300, astfel ca plafonul ramane la suma de 50 de milioane de lei.

Iata ca in 2018 se mai scad 40 si ramanem doar cu 10 milioane de lei. In spatele acestor taieri de fonduri sta argumentul ca programul nu a dat roade. Daca ma gandesc la birocratia si la toate documentele, actele si plimbarile din spate… nu vad niciun tanar care in momentul de fata sa isi umple timpul cu asemenea drumuri si cu stat la cozi.

Un top al masinilor pe care sa le poti cumperi cu ajutorul programului Prima Masina, asta daca inca iti doresti si ai rabdarea necesara sa stai la cozi si sa te lupti cu birocratia romaneasca.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.