TotalSoft angajeaza un executiv Microsoft in pozitia de director vanzari

Florian_IvanTotalSoft, una dintre cele mai importante case de software din Romania,  anunta intrarea in echipa sa, pe pozitia de Director Vanzari, a lui Florian Ivan, fost Partner Strategy Manager in cadrul Microsoft Romania in ultimii 5 ani. Din aceasta pozitie, Florian a coordonat relatia Microsoft cu cei 4000 de parteneri prin care compania isi deruleaza activitatea in Romania.

Odata cu preluarea acestei pozitii, Florian devine responsabil de integrarea tuturor liniilor de business ale companiei, din punct de vedere al strategiei de vanzare si de atingerea obiectivelor financiare pe piata locala. Principalele obiective vor fi consolidarea vanzarilor si dublarea cifrei de afaceri pana in anul 2015.

Totodata, Florian va avea un rol important in constructia unui proces de vanzari solid, transparent, integrat cu alte procese din companie, precum si crearea unei retele puternice de parteneri TotalSoft, in piete tinta, care sa sustina planurile companiei de dezvoltare internationala.

Am avut oportunitati in doua alte companii de marca, inclusiv pozitia de director general. Am ales TotalSoft pentru ca este intr-o perioada de transformare organizationala si culturala, pe fondul unei cresteri remarcabile in piata solutiilor B2B. Vad o provocare uriasa sa fac parte din managementul unei companii in plin proces de dezvoltare“, a declarat Florian Ivan.

Obiectivul TotalSoft, de a dubla cifra de afaceri pana in anul 2015, va fi sustinut printr-un mix de produse (aplicatii, solutii si servicii) si printr-o strategie agresiva de vanzari atat in sectorul privat, cat si in cel public, pe piata locala si internationala.

In acelasi timp,  Florentina Andrei preia managementul vanzarii intregii suite de aplicatii Charisma, care include produse cu notorietate pe piata locala si internationala precum Charisma ERP, Charisma HCM, Charisma Medical Software, Charisma Business Applications sau Charisma Analyzer.

Florentina a ocupat in ultimii 8 ani pozitia de Director Vanzari Charisma din care a raspuns, in special, de vanzarile Charisma ERP si Charisma HCM. Printre realizarile notabile care au recomandat-o pe Florentina pentru noua pozitie se afla si cresterea anuala a cifrei de afaceri, a acestor produse, cu 50%. 

Absolventa a Academiei de Studii Economice si a unui MBA, Florentina s-a alaturat echipei TotalSoft in 1999. Timp de aproape 13 ani a consolidat echipa de vanzari care a reusit performanta de a pozitiona TotalSoft pe locul 1 in topul furnizorilor de ERP din Romania, conform studiului PAC pe 2010. O alta reusita deosebita a fost extinderea brand-ului Charisma la nivel international, acesta fiind prezent in 25 de tari din Europa, America, Africa si Orientul Mijlociu.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporate Communication Manager; [email protected]; 0744 80 86 20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati: www.charisma.ro si www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.