Sistemul de management al proiectelor PRIMAVERA – singurul recunoscut oficial in UE

Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana in 2007, Primavera a devenit singurul sistem de management al proiectelor si investitiilor recunoscut oficial de administatiile publice din cadrul tuturor tarilor membre ale Uniunii Europene.

Acest lucru a fost posibil datorita inregistrarii marcii Primavera in cadrul OHIM – agentia responsabila de inregistrarea marcilor la nivelul Uniunii Europene. Practic, Primavera a devenit o marca comunitara, fiind singurul sistem de management de proiect recunoscut oficial de toate institutiile Uniunii Europene.

In 2009 bugetele administratiilor locale se anunta a fi mai reduse, comparativ cu perioada anterioara, generand un interes major fata de fondurile structurale asigurate de Uniunea Europeana. Ca regula generala, pentru accesarea acestor fonduri se impune utilizarea unui sistem de management de proiect recunoscut la nivel comunitar, singurul sistem care indeplineste aceasta cerinta fiind Primavera.

TotalSoft implementeaza Primavera din 1994, avand la ora actuala aproximativ 600 de companii in portofoliu si detinand o cota de piata de 90%. In cei 15 ani de experienta in implementarea de sisteme de management de proiect, TotalSoft a instruit si atestat international peste 5000 de cursanti fiind  formator de specialisti in Project Management.

Sursa: Totalsoft

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.