TotalSoft anunta o crestere de peste 15% a cifrei de afaceri

total_soft.jpgTotalSoft, unul dintre principalii producatori regionali de software,
anunta o cifra de afaceri de 10,4 milioane de Euro pentru prima
jumatate a anului 2010, din care EBITDA reprezinta 1,66 milioane Euro.
Astfel, pe fondul aprofundarii crizei financiare cu care se confrunta
Romania, si care a afectat inclusiv piata IT&C, TotalSoft a
inregistrat o crestere de peste 15% comparativ cu aceeasi perioada a
anului trecut.

Veniturile obtinute de TotalSoft in aceasta prima jumatate a anului provin in proportie de 50% din vanzarea Charisma Business Suite, restul fiind generate de celelalte linii de busines pe care TotalSoft le are in portofoliu.

Cea mai spectaculoasa evolutie a acestui semestru a intregistrat-o divizia de project management care a realizat, din vanzarea sistemului Primavera si a serviciilor adiacente, o cifra egala cu cea realizata de aceasta divizie in intreg anul 2009.

Prima parte a anului 2010 a  fost marcata de deschiderea a doua noi office-uri TotalSoft, in Bulgaria si Grecia, de mutarea companiei intr-un sediu ultramodern, de clasa A, precum si de intrarea produselor sale pe noi piete internationale, in Austria, Ucraina si Arabia Saudita.

"Rezultatele inregistrate de TotalSoft in acest semestru ne indreptatesc sa credem ca la finele anului ne vom realiza obiectivele asumate, o cifra de afaceri care sa depaseasca 20 mil Eur. TotalSoft este, de altfel, printre foarte putinele companii romanesti de software care au realizat o profitabilitate semnificativa in anul 2009, situatie pe care intentionam sa o repetam si anul acesta." declara Liviu Dragan, General Manager, TotalSoft.

Cresterea cifrei de afaceri s-a datorat ca si pana acum portofoliului mare de clienti, extinderii proiectelor la nivel regional si adaptarii strategiei conform noilor conditii de piata, prin dezvoltarea de produse, facilitati si servicii noi.

Criza financiara  a pus TotalSoft, din punct de vedere al produselor si serviciilor oferite, in fata unor noi provocari. Astfel, compania a lansat in aceasta perioada versiuni noi de produse, cu functionalitati menite sa combata efectele crizei. Dintre acestea se disting: sistemul Charisma Collection, imbogatit cu un modul de remarketing proiectat special pentru a gestiona procesul de revanzare a bunurilor recuperate de la clientii ajunsi in imposibilitate de plata, Charisma Medical Software, sistem care ofera acum functionalitati de programare la consultatii medicale si de accesare a rezultatelor investigatiilor on-line, platforma de tip e-procurement Charisma Cost Control, pentru optimizarea proceselor de achizitie, si Charisma Analyzer, prima solutie de business intelligence din lume disponibila pe dispozitive iPad.

Mai mult, TotalSoft a lansat in premiera pentru piata locala, cursuri profesionale de analiza de business confom metodologiilor internationale.

Printre clientii importanti care s-au alaturat portofoliului TotalSoft in aceasta prima parte a anului 2010 se numara MIC.RO, NLB Leasing Serbia, Henkel Romania, SAUDI ARAMCO TOTAL Refining and Petrochemical Company Arabia Saudita, Deutsche Leasing Austria sau Anima Specialty Medical Services (reateaua de clinici medicale a A&D Pharma).

Pentru partea a doua a anului, TotalSoft pregateste o serie de lansari noi, cea mai importanta fiind  Charisma 2011, o noua versiune a sistemului informatic de gestiune a resurselor unei companii care va marca un punct  de cotitura pe piata solutiilor ERP.

Persoana de contact: Gabriela Barcun, Online Marketing Manager
e-mail: [email protected]
mobil: 0721.67.99.68

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.
Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.